• Enorm tijdsbesparend
  • Alles mooi op hetzelfde formaat
  • Hygiënisch volgens de norm
  • Efficiënt in de keuken

Voorgesneden groenten en fruit op maat van uw gerechten

Onze gewassen en voorgesneden groenten maken het werk in grootkeukens of restaurants heel wat lichter. Wij hebben een volledig assortiment aan voorgesneden groenten, fruit en aardappelen. Volledig zoals u het zelf wenst.

groenten

Wij versnijden alle soorten groenten in eender welke vormen, afmetingen of hoeveelheden. Blokjes, schijfjes, rondjes en vierkantjes. Zelfs tomaten in sneetjes (al dan niet gepeld), komkommers in blokjes, geraspte wortels, roosjes van romanesco’s of geschilde asperges… Superhandig en onmiddellijk klaar voor gebruik.

assortimenten

Wij leveren groentenassortimenten voor alle mogelijke gerechten. Van spaghettigroenten, wokgroenten, soepgroenten tot mosselgroenten. Wij versnijden ze in de gewenste vormen en leveren ze in de nodige hoeveelheden. Heeft u zelf een favoriete groentecombinatie? Laat het ons weten, wij zorgen ervoor!

fruit

Voor fruitsalades leveren wij het gewassen en gesneden fruit in de samenstelling die u wenst. Voor aparte fruitporties of fruitmanden kunnen we verschillende fruitsoorten aanleveren, al dan niet gesneden op formaat naar keuze. Verse fruitsappen die bij ons geperst worden, kunnen wij leveren in de gewenste hoeveelheden.

aardappelen

Ook voor aardappelen in al hun mogelijke verschijningsvormen bent u bij ons aan het juiste adres. Aardappelblokjes, vers gesneden frietjes,… Allemaal vers versneden in de gewenste porties en formaten. Wij leveren zelfs versgemaakte aardappelkroketten.

Bestellen kan dag en nacht en dit via mail, telefoon of fax. Bestelt u vóór 15u, dan worden de voorgesneden groenten de dag erop geleverd.

praktische informatie