Groenten

Wij versnijden alle soorten groenten in eender welke vormen, afmetingen of hoeveelheden. Blokjes, schijfjes, rondjes en vierkantjes. Zelfs tomaten in sneetjes (al dan niet gepeld), komkommers in blokjes, geraspte wortels, roosjes van romanesco’s of geschilde asperges… Superhandig en onmiddellijk klaar voor gebruik. l

aardappelen

Ook voor aardappelen in al hun mogelijke verschijningsvormen bent u bij ons aan het juiste adres. Aardappelblokjes, vers gesneden frietjes,… Allemaal vers versneden in de gewenste porties en formaten. Wij leveren zelfs versgemaakte aardappelkroketten.

Fruit

Voor fruitsalades leveren wij het gewassen en gesneden fruit in de samenstelling die u wenst. Voor aparte fruitporties of fruitmanden kunnen we verschillende fruitsoorten aanleveren, al dan niet gesneden op formaat naar keuze. Verse fruitsappen die bij ons geperst worden, kunnen wij leveren in de gewenste hoeveelheden.

Assortimenten

Wij leveren groentenassortimenten voor alle mogelijke gerechten. Van spaghettigroenten, wokgroenten, soepgroenten tot mosselgroenten. Wij versnijden ze in de gewenste vormen en leveren ze in de nodige hoeveelheden. Heeft u zelf een favoriete groentecombinatie? Laat het ons weten, wij zorgen ervoor!

Enorm tijdbesparend

Alles mooi op hetzelfde formaat

Hygiënisch volgens de norm

volgens de haccp normen


Bestelinfo

Bestellen kan dag en nacht via onze webshop en telefonisch tussen 7u en 12u. Bestelt u vóór 5u ’s morgens, dan wordt het de dag zelf nog geleverd.


Praktische info