VERSE TOPKWALITEIT PRIMEERT

Kwaliteit staat voorop en dat is niet zomaar een leuze. Wij werken alleen met verse aanvoer van eerste keus fruit en groenten, die we zelf gaan kiezen en kopen op de vroegmarkt in Brussel. We kopen niet ‘en masse’ aan, maar heel specifiek en dat meerdere keren per week. Door een goede organisatie en snelle rotatie kunnen wij altijd de meest verse producten garanderen. Onze frigo’s moeten zo snel mogelijk terug leeg voor nieuwe aanvoer van vers aangeleverde producten.

Enorm ruim aanbod

Bij Fast & Fresh kunt u terecht voor een heel ruim aanbod aan groenten en fruit. Eigenlijk voor alles wat op de markt te verkrijgen is. Van de gewone klassieke fruit- en groentesoorten tot de meest speciale variëteiten.  

VERPAKKING

Alle groenten en fruit worden mooi en met respect voor het product verpakt in perfect stapelbare kisten. Bovendien zijn deze kisten opklapbaar, wat voor u en voor ons plaats besparend werkt.

bestelinfo

Bestellen kan dag en nacht via onze webshop en telefonisch tussen 7u en 12u. Bestelt u vóór 5u ’s morgens, dan wordt het de dag zelf nog geleverd.


Praktische info