Verse topkwaliteit primeert

Kwaliteit staat voorop en dat is niet zomaar een leuze. Wij werken alleen met verse aanvoer van eerste keus fruit en groenten, die we zelf gaan kiezen en kopen op de vroegmarkt in Brussel. We kopen niet ‘en masse’ aan, maar heel specifiek en dat meerdere keren per week. Door een goede organisatie en snelle rotatie kunnen wij altijd de meest verse producten garanderen. Onze frigo’s moeten zo snel mogelijk terug leeg voor nieuwe aanvoer van vers aangeleverde producten.

Voor de verpakking gaan wij nog een stap verder. We besteden er veel zorg aan zodat u de groenten, kruiden of het fruit netjes apart verpakt ontvangt. Zo zijn we zeker dat alles onbeschadigd geleverd wordt en dat het ook langer bewaart.

Enorm ruim aanbod

Bij Fast & Fresh kunt u terecht voor een heel ruim aanbod aan groenten en fruit. Eigenlijk voor alles wat op de markt te verkrijgen is. Van de gewone klassieke fruit- en groentesoorten tot de meest speciale variëteiten.

 

 

Bestellen kan dag en nacht en dit via mail, telefoon of fax. Bestelt u vóór 7u ’s morgens, dan wordt het de dag zelf nog geleverd. Op zondag kunnen wij instaan voor eventuele depannagebestellingen.

praktische informatie